Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM udstyr (alarmer, varmepumper mm.)
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i og aktiver
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Mangler du et 2G/3G SIM-kort til din alarm, GPS-tracker eller til styring af din varmepumpe? Vi tilbyder markedets billigeste løsning!

SIM Supply tilbyder billige og simple SIM-kort løsninger til GSM baserede systemer som fx alarmsystemer, styring af varmesystemer (f.eks. i sommerhuse), GPS-trackere og lign. Vi har flere forskellige abonnementsløsninger som starter fra kun 22,50 kr./måned. Så hvad enten du skal bruge SIM-kort med SMS, tale og med eller uden datatrafik, så har vi et abonnement, der passer til dit GSM udstyr.

Se nedenfor, eller på siden ”Bestil SIM-kort” kan du se en oversigt over vores forskellige abonnementspakker. SIM Supply SIM-kort anvender TDCs netværk i Danmark og fungerer på både 2G og 3G-netværket. Vi leverer endvidere SIM-kort i variable udgaver herunder mini-, micro- og nano SIM-kort.

Og hvis du er i tvivl om det mindste, så kontakt endelig vores kundeservice.

Nem, enkel og sikker løsning!

Flere og flere teleudbydere er begyndt at lukke ned for deres taletidskort, og et almindeligt mobilabonnement kan hurtigt blive en meget dyr løsning, hvis det blot skal bruges i din alarm eller andet GSM udstyr. Hos SIM Supply har vi gjort det nemt og enkelt for vores kunder. Alle abonnementer bliver automatisk fornyet årligt. Du slipper derfor for at skulle tjekke SIM-kortets saldo og foretage optankninger, som der skal gøres på et taletidskort. Som kunde hos SIM Supply får du din egen brugerprofil på vores hjemmeside. Det betyder, at du altid kan logge ind og holde øje med dit forbrug, skifte betalingskort mm. Snart kan du også skifte mellem vores abonnementer, så du altid har den billigeste løsning, skulle dit forbrug ændre sig.

SIM Supply - Simkort til fremtidens internet

De store teleudbydere har været så fokuserede på mobiltelefonernes udvikling og dermed de nyeste netværks generationer (bl.a. 4G), at 2G simkort pludseligt blev svære at opstøve. For at imødekomme fremtidens internet, blev SIM Supply derfor søsat. Står du således og skal bruge et 2G simkort - måske til dit alarmsystem, din varmepumpe eller GPS-tracker - så kan vi tilbyde markedets bedste og billigste løsning. Bestil et simkort, sæt det i alarmen eller pumpen, og aktiver ved et klik på hjemmesiden. Ingen opsætning, så simpelt kan det gøres.

Hos SIM Supply er der heller ingen bindingsperiode, men vi tilbyder alle fordelene du ellers kender fra dit mobilabonnement herunder automatisk optankning, og gennemsigtigt overblik over dit forbrug. Og så er vores kundeservice specialiserede i netop 2G simkort.

 

Hvad er 2G netværket?

Du har muligvis bemærket tale om både 2G, 3G og 4G netværker, men hvad dækker disse betegnelser over og vigtigere endnu, hvad har det af betydning for dig? De såkaldte G-netværker er alle digitale, trådløse mobilnetværker, der gør at fx din telefon kan være tilkoblet internettet samt sende og modtage sms’er. G’et står for ’generation’, og 2G netværket er således det mobile netværk af anden generation. 

Historien bag 2G

2G netværket var med til at revolutionere måden vi bruger vores telefoner på. Det blev oprindeligt opfundet i Finland, og blev udrullet i 1991.  De tidligere netværker der blev benyttet, er siden blevet døbt 1G netværket. Den centrale forskel på 1G og de senere generationer - anført af 2G netværket - er at hvor 1G er et analogt radionetværk, så er 2G udelukkende digitalt. Data sendt over 2G, 3G og 4G netværket er således brudt ned i elektroniske bits, der består at 1’er og 0’er. 

Overgangen fra analoge radio forbindelser til det digitale 2G netværk har for det første muliggjort digital kryptering, således at kun modtager/afsender kan læse og se afsendte beskeders indhold. Desuden var 2G netværket lang mere effektivt end tidligere netværker, og muliggjorde derfor langt bedre forbindelse, hvilket i praksis medførte at telefonen langt mere effektivt kunne gøres trådløs. 2G gjorde endvidere afsendelsen af SMS’er og MMS’er muligt og således var den mobile revolution i 90’erne anført af udrulningen af 2G netværket.  

I dag afventer vi udrulningen af 5G netværket, men indtil da er 4G det symbol man helst ser i venstre hjørne på telefonen, da det betyder bedre og hurtigere signal. 2G netværket er dog hyppigt benyttet herhjemme, da det har den største dækning. Således muliggør 2G netværket, at din telefon stadig er online selv langt ude på landet. Og så benytter GSM alarmer, varmepumper, GPS-trackere mm, alle typisk 2G netværket.

Hvorfor skal du bruge et 2G simkort?

Det nye internet, som det sommetider kaldes, eller med andre ord IoT (Internet of Things) er et internet, hvor vores dagligdags genstande er tilkoblet det digitale netværk, og dermed kan kommunikere med hinanden og bl.a. din telefon. Visionen for fremtiden er at fx vores huse bliver smarte, således at køleskabet informerer dig når der mangler mælk, eller måske bestiller den af sig selv. Dette er dog ikke blot en drøm for fremtiden. Både moderne varmepumper og alarmsystemer er GSM baserede, hvilket betyder at de er tilkoblet det digitale trådløse netværk. Ironisk nok benytter disse nye teknologier typisk det ældre 2G netværk. Dette skyldes bl.a. at 2G har den bredeste dækning og er mere stabilt. Og da fx alarmer og varmepumper har et meget lavt dataforbrug er 2G netværkets hastigheder mere end rigeligt. 

Abonnementstyper

 

Standard abonnementet

Et standard abonnement koster kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode.

Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind, med eksempelvis en normal GSM alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

SIM Supply tilbyder også pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Der bliver snart mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her