Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til varmepumper / fjernstyring
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i en varmepumpe
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Skal du bruge et simkort til din varmepumpe? Hos SIM Supply tilbyder vi den billigste løsning!

SIM Supply tilbyder dig et simkort lavet specifikt til din varmepumpe, og i modsætning til dit mobilabonnement, så er det uden bindingsperiode. Hos os får du alle fordelene fra mobilabonnementer herunder automatisk indbetaling og overblik over forbruget til kun 22,50 kr./md! Vores kundeservice er specialiserede og er klar med hjælp og svar på alle dine spørgsmål.

Se længere nede for at få overblik de forskellige abonnementer og kontakt endelig vores kundeservice for hjælp med at vælge den rette løsning.

SIM Supply - En smart løsning på et smart problem

Flere og flere dagligdagsgenstande bliver for tiden ’smarte’. Det betyder i praksis at de bliver i stand til at kommunikere over internettet, med hinanden og med dig via enten din computer eller telefon. De nyeste varmepumper er således koblet på nettet, så du for eksempel kan fjernstyre varmen i dit sommerhus. Dette kræver dog simkort, og netop derfor har vi udviklet et simkort til varmepumper.

Før SIM Supply, var der ingen som tilbød simkort lavet til varmepumper, og kunder var derfor nødsaget til at vælge mellem et dyrt mobilabonnement eller et gammeldags taletidskort. Da varmepumper har et meget lavt forbrug, er den høje minimumydelse og den lange bindingsperiode på mobilabonnemter en langtfra optimal løsning. Mange kunder valgte derfor det ufleksible taletidskort, som løsning på problemet vedrørende simkort til varmepumpe. Taletidskortet var billigere end mobilabonnementet, men gav til gengæld ikke mulighed for at kunderne kunne danne sig overblik over forbruget, og krævede derudover manuel optankning. Desuden har det hidtil været svært at finde de 2G simkort, som moderne varmepumper som oftest benytter sig af.

Derfor har SIM Supply i samarbejde med bl.a. TDC, udviklet simkort til netop varmepumper. Vi tilbyder de laveste priser, og de samme fordele som man ellers får ved et mobilabonnement. 

 

Skræddersyet kvalitet til billige penge

Ved at benytte TDC’s netværk, tilbyder vi vores kunder Danmarks største netværk, for på den måde at garantere at du altid kan fjernstyre din varmepumpe. Om din varmepumpe benytter sig af 2G, 3G eller 4G netværket, og hvad end den skal bruge Mini-, Mikro-, eller Nano-simkort, så kan vi hjælpe.

Hos SIM Supply får du en unik brugerprofil tilknyttet vores hjemmeside, så du altid kan holde dig opdateret på forbruget. Og snart får du også muligheden for løbende at skifte abonnement, så du altid har den billigste løsning. Vores simkort har automatisk optankning, og der kræves ingen opsætning af simkortet. Du skal blot sætte simkortet i din varmepumpe og aktivere det på vores hjemmeside. Let og simpelt. Og så er der ingen bindingsperiode!

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt endelig vores kundeservice. De er specialiserede og hjælper dig gladelig med at finde den rette løsning til din varmepumpe. 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Standard abonnementet koster kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode.

Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind, med eksempelvis en normal GSM varmepumpe.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

SIM Supply tilbyder også pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Der bliver snart mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her