Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til Internet of Things (IOT)
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i dit IOT apparat
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

IOT simkort – billig adgang til Internet of Things

IOT eller Internet of Things er uden tvivl fremtidens internet. I korte træk dækker betegnelsen dog ikke over en decideret revolutionering af internetteknologien, men betyder blot, at flere og flere dagligdagsgenstande tilkobles netværket. Dermed bliver de i stand til at kommunikere med hinanden og deres ejere. Mangler køleskabet mælk? Så får du besked fra dit ’smarte’ køleskab. Ja måske har du bedt det om selv at bestille nye varer. Det lyder måske som science-fiction, men bl.a. er de nyeste alarmer, GPS-trackere og varmepumper, allerede tilkoblet IOT. Dette forudsætter dog et IOT simkort. Overvejer du for eksempel at gøre det muligt at slukke og tænde for varmen i dit sommerhus, eller koble en GPS tracker på hundehalsbåndet så du kan finde Fido, hvis han pludseligt forsvinder i jagten på naboens kat, så skal du også bruge et IOT simkort lavet til formålet. 

Hidtil har ingen dog tilbudt simkort løsninger specifikt til IOT. SIM Supply blev derfor sat i verden for at tilbyde markedets bedste og billigste løsning, skræddersyet til fremtidens internet. Ingen bindingsperiode og til kun 22,50 kr./md. 

Se nedenfor for en oversigt over abonnementsløsninger til dit nye simkort, og kontakt endelig vores kundeservice hvis du har spørgsmål.

 

Fremtidens simkort, i dag!

Før SIM Supply kom til verden, var der ingen firmaer som tilbød IOT simkort. Hverdagsgenstande som alarmsystemer, varmepumper mm, har et meget lavt forbrug sammenlignet med mobiltelefonen, men teleudbyderne tilbyder ikke gode løsninger målrettet disse nye teknologier. Et mobilabonnement er nemlig, grundet den høje minimumsydelse, en ganske dyr løsning for produkter til IOT. Derudover benytter sådanne ’ting’ ofte det ældre om end mere stabile 2G netværk, men teleudbyderne har haft svært ved at levere IOT simkort gearet til dette. Alternativet til det dyre mobilabonnement har hidtil været det ufleksible taletidskort. En noget gammeldags løsning på morgendagens teknologi.

Derfor udviklede vi hos SIM Supply, i samarbejde med bl.a. TDC, et simkort lavet specifikt til det nye internet, eller IOT som det populært kaldes. Hvad end dine ’ting’ skal bruge 2G/3G/4G forbindelse, så virker vores simkort. Og så tilbyder vi simkort i alle størrelser, om du så skal bruge Nano-, Mikro- eller Mini-simkort. 

Skræddersyet kvalitet – let og overskueligt

Ved at benytte TDC’s, og dermed Danmarks største netværk, skal vores kunder ikke bekymre sig om dårlig forbindelse. Køber du dit IOT simkort hos SIM Supply, får du endvidere en brugerprofil på vores hjemmeside, så du kan følge med i forbruget. Snart vil vi også tilbyde at man kan skifte mellem abonnementstyperne, hvis forbruget ændrer sig. På den måde søger vi at sikre, at vores kunder altid har den billigste løsning. Der er ingen opsætning, så simkortet skal bare sættes i, og aktiveres ved et klik på hjemmesiden. Derudover er der automatisk optankning, så efter aktivering behøver du ikke røre en finger. Simpelt, let og overskueligt. Og så er der ingen bindingsperiode!

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. Samlet bliver den årlige pris derfor 295 kr. det første år og 270 kr. i de efterfølgende, inkl. moms.

Hos SIM Supply er der ingen bindings-periode, men derimod tilfredse kunder.

Abonnementet kan derfor altid opsiges med 10 dages varsel op til udløb af et kvartal. Vi tilbagebetaler selvfølgelig eventuel overskydende forudbetaling.

Vores erfaringer fortæller os, at med 100 SMS'er og 60 sekunders taletid er man godt dækket ind med eksempelvis en normal alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

Skal du bruge data til dit apparat, så tilbyder vi forskellige pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor. Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS beskeder muliggøres også med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Vores team arbejder hårdt på, snart at kunne tilbyde vores kunder mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her