Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM tyverialarmer
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i en tyverialarm
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Skal du bruge et simkort til tyverialarm? SIM supply tilbyder markedets billigste løsning!

SIM Supply tilbyder dig et abonnements baseret simkort lavet specifikt til tyverialarmer, og så er det uden bindingsperiode. Vi tilbyder de samme fordele som du kender fra dit mobilabonnement; automatisk indbetaling, overblik over forbrug, og en kundeservice der står på spring for at hjælpe til. Alt dette til en billig månedlig ydelse, som er skræddersyet til tyverialarmers lave forbrug. Kun 22,50 kr./md!

Se nedenfor for overblik over mulige abonnementer og kontakt endelig vores kundeservice, hvis du er i tvivl om det mindste.

SIM Supply - En smart løsning på et smart problem

Den teknologiske udvikling peger mod, at flere og flere af de genstande som assisterer os i hverdagen, bliver ”smarte”. En smart tyverialarm – ofte også kaldt en GSM-alarm - kan kontakte dig og alarmcentralen via internettet, men for at dette kan lade sig gøre, kræver det et simkort. Mobilabonnementer har typisk en høj minimumydelse og lange bindingsperioder, og da et simkort til tyverialarm sjældent har behov for at kommunikere, er mobilabonnementet en meget dyr løsning.

Mange kunder har derfor tidligere valgt at gå tilbage til det gammeldags taletidskort, når de søgte et simkort til tyverialarmen. Nok er taletidskortet billigere end abonnementer til mobiltelefoner, men det kræver manuel optankning, tilbyder ikke et gennemsigtigt overblik over forbruget, kan ikke skræddersys din tyverialarms specifikke behov, og så er der ingen kundeservice med ekspertise indenfor netop GSM-alarmer. Desuden kan det være svært at opstøve de 2G simkort, som GSM tyverialarmer ofte benytter sig af.

I samarbejde med TDC, blev SIM Supply derfor sat i verden for at tilbyde kunderne en skræddersyet løsning på problemet med simkort til tyverialarmer. Vi tilbyder markedets billigste løsning, med præcis de samme fordele du kender fra mobilabonnementet. Og så sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder med at gøre tyverialarmen smart. 

Skræddersyet kvalitet til billige penge

Et simkort fra SIM-Supply benytter TDC’s netværk, og dermed Danmarks største 2G/3G/4G netværk. Som kunde hos os, skal du derfor ikke bekymre dig om manglende signal. Og, lige meget hvilken type simkort netop din tyverialarm benytter – mini, mikro eller nano - så kan vi tilbyde dig en løsning. 

Er du kunde hos SIM Supply får du en unik brugerprofil, så du kan holde øje med dit forbrug, og snart vil vi også tilbyde dig muligheden for løbende at ændre dit abonnement så det altid passer perfekt til netop dit behov. Abonnementet bliver automatisk fornyet, så efter aktivering behøver du ikke løfte en finger. Lettere bliver det ikke! Hos os skal du heller ikke bekymre dig om bindingsperioder. Vi er overbeviste om, at vi tilbyder markedets bedste løsning, og det står dig derfor frit for at afmelde dit abonnement, hvis du mod forventning skulle finde et alternativ. 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. Samlet bliver den årlige pris derfor 295 kr. det første år og 270 kr. i de efterfølgende, inkl. moms.

Hos SIM Supply er der ingen bindings-periode, men derimod tilfredse kunder.

Abonnementet kan derfor altid opsiges med 10 dages varsel op til udløb af et kvartal. Vi tilbagebetaler selvfølgelig eventuel overskydende forudbetaling.

Vores erfaringer fortæller os, at med 100 SMS'er og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man godt dækket ind med en normal GSM tyverialarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

Skal du bruge data til dit alarmsystem, så tilbyder vi forskellige pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS beskeder muliggøres også med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Vores team arbejder hårdt på, snart at kunne tilbyde vores kunder mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her