Om SIM Supply

Bag SIM Supply står Torben Scheel, som var medstifter af teleselskaberne Telmore i 2000, BiBoB i 2004 og Justfone i 2013.

SIM Supply er skabt på opfordring af ejerne af alarmfirmaet Home Alarm, som har solgt over 25.000 GSM baserede alarmsystemer i Danmark siden 2006.

Ejere af alarmsystemer har typisk benyttet SIM-kort på taletids vilkår, som er en billig løsning, når forbruget er lavt.

Nu er teleselskaberne imidlertid ved at lukke ned for taletidskort og alternative abonnementer er oftest en alt for dyr løsning til et alarmsystem.

Det er baggrunden for SIM-Supply, som har fokus på at levere SIM-kort til alarmsystemer, varmepumper, styring af varmesystemer (f.eks. i sommerhuse), til aflæsningsformål og lign.

Vi leverer direkte til brugerne ved bestilling på www.simsupply.dk. Derudover har vi attraktive løsninger til leverandører og installatører af systemer med GSM-moduler.

SIM Supply benytter TDC netværk
SIM Supply har indgået aftale med TDC for at kunne tilbyde en abonnementsløsning målrettet dig med en GSM alarm eller andet GSM baseret system. Abonnementet er med en fast, lav månedlig ydelse inkl. et normalt forbrug. SIM-kortet er klar til at blive sat direkte i alarmen.

Standard abonnementet koster 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode
Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

 

Abonnement på SIM-kort til alarmsystem

  Inkl. pr. måned Evt. ekstra forbrug
SMS afsendt fra alarmen 100 stk. 0,20 kr./stk.
Opkald ved alarmering 60 sek. 0,59 kr./minut

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind med 
en normal GSM alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales ifølge ovenstående. 

NB: Modtagelse af SMS til alarmsystemet er inkluderet og uden begrænsning. 

Udover standard abonnementet tilbyder vi abonnementer med datatrafik til systemer med data kommunikation.

Kort om teknik:
De nye SIM-kort understøtter både 2G og 3G netværksbaserede GSM alarmer. Vi benytter TDC netværk.
Du er velkommen til at sende en mail med spørgsmål eller kommentarer:  mail@simsupply.dk