Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM alarmer
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i en alarm
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Abonnement eller taletidskort til din alarm? Vi tilbyder markedets bedste og billigste løsning uden bindingsperiode!

Inden SIM Supply kom til verden, var den bedste løsning på simkort til moderne alarmer det gammeldags og ufleksible taletidskort. Alternativet var et standardmobilabonnement, men da alarmer har et lavt forbrug, var dette en meget dyr løsning.  

SIM Supply blev skabt for, som de første, at tilbyde simkort specifikt lavet til den moderne alarm – også kaldet GSM alarmer. Vi tilbyder tilmed markedets laveste pris - kun 22,50 kr./md!

Vi har taget det bedste fra begge typer simkort, og skrottet ulemperne. Vores kunder får de samme fordele som du kender fra mobilabonnementet, herunder automatisk optankning og et let og gennemskueligt overblik over forbruget. I modsætning til normale abonnementer, har vi dog skrottet bindingsperioden. - og så er vores kundeservice eksperter i simkort til alarmer.

Nedenfor finder du en oversigt over abonnementstyper, og hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt gerne vores kundeservice.

Fremtidens simkort, i dag.

De seneste år er flere og flere dagligdags genstande blevet koblet til internettet. Et moderne alarmsystem kan således kommunikere med både din telefon, alarmcentralen og andre internetkoblede genstande. For at dette er muligt, skal din alarm dog bruge et simkort. 

SIM Supply blev søsat, for at tilbyde kunder med moderne alarmsystemer en bedre og mere tidssvarende løsning end et taletidskort til deres alarm. Da flere og flere tele-udbydere endvidere stopper med at udbyde taletidskort, erkendte vi at behovet for nytænkning var stort og akut. Desuden har mange kunder haft problemer med at finde udbydere, der kunne levere de 2G simkort som mange GSM-alarmer benytter. 

Derfor gik vi sammen med TDC og udviklede et produkt vi er meget stolte over. Hvad end din alarm skal bruge et Mini-, Mikro-, eller Nano-simkort, og hvad end den kommunikerer via 2G, 3G eller 4G netværket, så kan vi tilbyde en løsning. 

 

Skræddersyet kvalitet – let og sikkert

Den bedste måde at sikre dig mod ubudne gæster, er en alarm der kan kommunikere med dig og alarmcentralen. Derfor er det også bydende nødvendigt med et godt netværk, og netop derfor benytter vores simkort Danmarks største netværk, nemlig TDC’s. SIM Supply kunder skal derfor ikke bekymre sig om manglende signal. 

Som kunde hos os, får du oprettet en bruger på vores hjemmeside, så du kan følge med i dit forbrug. Lige om lidt, vil vi også tilbyde dig muligheden for at skifte mellem vores abonnementer, så du altid har den løsning der passer bedst til dit forbrug. Vi fornyer automatisk dit abonnement, så du i modsætning til taletidskortet, slipper for manuelle optankninger. Og skulle du mod vores forventning, foretrække en anden løsning, så er der ingen binding, og vi tilbagebetaler selvfølgelig det overskydende beløb.

Derudover har vi trænet vores kundeservice i netop alarmsimkort, så hvis du har nogen tvivl om hvilket abonnement du skal bruge, er hjælpen nær. 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. Samlet bliver den årlige pris derfor 295 kr. det første år og 270 kr. i de efterfølgende, inkl. moms.

Hos SIM Supply er der ingen bindings-periode, men derimod tilfredse kunder.

Abonnementet kan derfor altid opsiges med 10 dages varsel op til udløb af et kvartal. Vi tilbagebetaler selvfølgelig eventuel overskydende forudbetaling.

Vores erfaringer fortæller os, at med 100 SMS'er og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man godt dækket ind med en normal alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

Skal du bruge data til din alarm, så tilbyder vi forskellige pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor. Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS beskeder muliggøres også med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Vores team arbejder hårdt på, snart at kunne tilbyde vores kunder mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her