Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM alarmer
Ingen opsætning - sæt simkortet direkte i din alarm
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Mangler du et alarm simkort? Vi tilbyder markedets bedste og billigste løsning uden bindingsperiode!

Hos SIM Supply har vi i samarbejde med TDC udviklet et simkort til moderne alarmer. Som kunde hos os får du de samme fordele, som du får med dit mobilabonnement, herunder: Automatisk og løbende indbetaling; oversigt over din alarms forbrug; og en kundeservice med ekspertise i netop alarm simkort. 

Men, i modsætning til mobilabonnementer, så er der ingen bindingsperiode hos SIM Supply. Og så koster det kun 22,50 kr./md. Simpelt og billigt!

For oversigt over abonnementstyper se nedenfor. Og hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice.

Fremtidens simkort, i dag.

Fremtidens internet teknologi er baseret på, at de genstande vi bruger i vores dagligdag alle kan kommunikere med hinanden og med dig. Dette er dog ikke blot en science fiction-fortælling om morgendagens mirakler. Har du en moderne alarm eller går du med tanker om at investere i én, så er dette allerede en realitet. En moderne alarm -også kaldet en GSM alarm - kommunikerer nemlig via internettet, men for at dette er muligt, kræver din alarm et simkort.

Før SIM Supply, var der dog ingen der tilbød simkort lavet specifikt til alarmer. Sammenlignet med din telefon, har en alarm et meget lavt forbrug, men indtil nu har kunder været nødsaget til at vælge mellem et dyrt mobilabonnement, eller et gammeldags og ufleksibelt taletidskort. Derudover, har udbydere længe haft problemer med at tilbyde de 2G simkort, som de fleste alarmer benytter. 

Moderne alarmer kræver moderne simkort, og derfor har vi hos SIM Supply udviklet et alarm simkort med de samme fordele som dit mobilabonnement, men uden binding og til markedets laveste pris. Og hvad end din alarm skal bruge et mikro-, mini-, eller nano-simkort, så kan vi hjælpe.

Skræddersyet kvalitet – let og overskueligt

Et moderne alarmsystem er det bedste værn mod ubudne gæster, og for at sikre at din alarm altid kan kommunikere med dig og alarmcentralen, så valgte vi at gå i samarbejde med TDC. Alarm simkort fra SIM Supply benytter derfor Danmarks største netværk, så vores kunder ikke skal bekymre sig om manglende signal. 

Danmarks bedste netværk er dog ikke den eneste fordel ved at vælge et alarm simkort fra SIM Supply. Vores kunder får alle en unik brugerprofil, så de løbende kan danne sig et overblik over forbruget. Snart tilbyder vi også mulighed for at skifte mellem abonnementstyper, hvis dit forbrug ændrer sig. Hos os bliver dit abonnement automatisk fornyet, så du slipper for manuelle optankninger, og da vi altid efterstræber tilfredse kunder, så er der ingen bindingsperiode. Efter aktivering skal du altså ikke løfte en finger, men du kan altid afmelde dit abonnement. Desuden tilbyder vi en kundeservice med ekspertise i netop alarm simkort, så hvis du er i tvivl om det mindste er hjælpen nær. 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. Samlet bliver den årlige pris derfor 295 kr. det første år og 270 kr. i de efterfølgende, inkl. moms.

Hos SIM Supply er der ingen bindings-periode, men derimod tilfredse kunder.

Abonnementet kan derfor altid opsiges med 10 dages varsel op til udløb af et kvartal. Vi tilbagebetaler selvfølgelig eventuel overskydende forudbetaling.

Vores erfaringer fortæller os, at med 100 SMS'er og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man godt dækket ind med en normal alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

Skal du bruge data til din alarm, så tilbyder vi forskellige pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor. Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS beskeder muliggøres også med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Vores team arbejder hårdt på, snart at kunne tilbyde vores kunder mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her