Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM udstyr (alarmer, varmepumper mm.)
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i dit udstyr
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Mangler du et billigt Simkort fx til din alarm eller din varmepumpe? SIM Supply tilbyder markedets bedste og billigste løsning!

De største teleudbydere er primært fokuserede på at servicere din mobiltelefon, men hvad med simkort til de dagligdagsgenstande, som i stigende grad også skal kobles på det mobile netværk? SIM Supply blev sat i verden, for netop at levere simkort til bl.a. dit alarmsystem, GPS tracker eller din varmepumpe i sommerhuset. Med et simkort fra SIM Supply bliver du for eksempel i stand til at tænde og slukke varmen i sommerhuset ved et klik på din telefon. 

Et simkort hos os koster kun 22,50 kr./md, og så er der ingen bindingsperiode. I stedet for det gammeldags taletidskort, så tilbyder vi lavere pris, muligheden for automatisk optankning, og løbende overblik over dit forbrug. Og så er vores kundeservice specialister i simkort til alle formål, så kontakt os endelig hvis du er i tvivl om det mindste. 

Se nedenfor for overblik over abonnementsløsninger til dit nye simkort.

Fremtidens simkort, i dag.

Du har måske hørt om IoT (Internet of Things), måske ikke. Kort fortalt dækker denne betegnelse over en vision for fremtidens internet. Et internet, hvor dagligdagsgenstande er tilkoblet, og kan kommunikere med dig, din telefon og hinanden. Dette er dog ikke blot en drøm for fremtiden. Moderne GSM-udstyr, som alarmsystemer, GPS-trackere, varmepumper mm, er alle tilkoblede. Men for at dette er muligt, skal de bruge simkort. 

Inden SIM Supply var der dog ingen der tilbud løsninger skræddersyet til det nye internet. Sammenlignet med mobiltelefonen, har sådanne genstande nemlig et meget lavt forbrug. Derfor bliver det hurtigt alt for dyrt med normale simkort med tilhørende mobilabonnementer. Kundernes foretrukne simkort her derfor hidtil været det gammeldags, og rigide taletidskort. Desuden benytter GSM-udstyr sig typisk af det lidt ældre og mere stabile 2G netværk, men teleudbyderne har haft svært ved at tilbyde simkort gearet til disse netværker. 

SIM Supply har derfor, i samarbejde med bl.a. TDC, udviklet simkort specifikt til det nye internet. Hvad end du skal bruge 2G/3G/4G forbindelse, så fungerer vores simkort. Desuden tilbyder vi simkort i alle størrelser, hvad end du skal bruge Nano, Mikro eller Mini. 

 

Skræddersyet kvalitet – let og overskueligt

For at sikre den bedste forbindelse, benytter vores simkort Danmarks største netværk, nemlig TDC’s. Dette er dog langt fra den eneste fordel ved vores simkort. 

Som kunde hos os, får du en unik brugerprofil, så du kan holde øje med forbruget på dit simkort. Målet er, at vi snart kan tilbyde dig at skifte mellem vores abonnementstyper, så du altid er sikret den billigste løsning. Dit simkort er tilkoblet automatisk optankning og så har vi sørget for at der ingen opsætning er. Sæt simkortet i og aktiver det på vores hjemmeside ved et klik, og så er du online. Let og enkelt. Og skulle du være i tvivl om det mindste, så er vores kundeservice specialister indenfor simkort. 

Hos SIM Supply er der heller ingen bindingsperiode, så skulle du mod vores forventning finde en anden løsning, kan du skifte frit. Vi tilbagebetaler selvfølgelig overskydne beløb.

 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Et standard abonnement koster kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode.

Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind, med eksempelvis en normal GSM alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

SIM Supply tilbyder også pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Der bliver snart mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her