Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM alarmer
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i en alarm
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Leder du efter 2G/3G SIM-kort til dit alarmsystem? SIM Supply tilbyder den billigste løsning på markedet!

Er du ved at opgradere dit alarmsystem, og leder derfor efter et SIM-kort til din alarm? Vi tilbyder markedets laveste abonnementspriser på SIM-kort til alarmer. Fra kun 22,50 kr./måned kan du gøre din alarm i stand til at kommunikere, og så kan du tilmed selv vælge om SIM-kortet skal være med eller uden data. Vi tilbyder således forskellige abonnementer, så du kan skræddersy en løsning til netop dit behov. 

Se nedenfor for overblik over abonnementstyper, og hvis du er det mindste i tvivl, så sidder vores kundeservice på spring, for at hjælpe dig med at vælge den rette løsning.

SIM Supply – en smart løsning på et smart problem

Den teknologiske udvikling har i flere år målrettet sig mod, at flere og flere dagligdags apparater - herunder alarmsystemer - bliver ”smarte”, altså i stand til at kommunikere med hinanden og deres brugere. Med et SIM-kort til din alarm, bliver også dit alarmsystem i stand til at kommunikere over – hvad der i teknisk tale kaldes - the Internet of Things (IoT).  

Denne teknologiske udvikling bliver kun forstærket fremadrettet, og derfor er der brug for smarte løsninger på problematikken om SIM-kort til alarmer. Almindelige mobilabonnementer kan hurtigt blive en meget dyr løsning for kunder med moderne alarmsystemer. Et billigere alternativ har hidtil været at benytte taletidskort som SIM-kort til alarm, men flere og flere teleselskaber stopper med at udbyde taletidskort. Desuden er det blevet sværere at opstøve de 2G SIM-kort, som typisk benyttes til GSM alarmer. 

For at løse dette problem, har SIM Supply i samarbejde med TDC udviklet en sikker, pålidelig og billig abonnementsløsning, som kan skræddersyes til dine behov. Med vores SIM-kort til alarmer tilbyder vi en løsning der kombinerer de brugervenlige fordele du kender fra mobilabonnement, med de laveste priser på markedet.

 

Let og pålidelig løsning!

Hos SIM Supply har vi kundens behov i fokus, og med vores abonnementer slipper du for løbende at skulle tjekke SIM-kortets saldo og lave manuelle optankninger, som med det gammeldags taletidskort. Abonnementet bliver automatisk fornyet årligt, så når først du har aktiveret SIM-kortet skal du ikke foretage dig yderligere. Og, er du i tvivl om det mindste, før eller efter du har bestilt dit SIM-kort til din alarm, så ser vores kundeservice frem til at hjælpe dig. Lettere bliver det ikke. 

For at sikre fuld gennemsigtighed får vores kunder selvfølgelig en brugerprofil, så de løbende kan holde sig orienteret om forbruget. Snart tilbyder vi også muligheden for hurtig tilpasning af abonnementet efter behov. Dit SIM-kort hos SIM Supply anvender TDC’s, og dermed Danmarks største netværk. SIM-kortet til alarmer fungerer på både 2G såvel som 3G-netværket, og vi udbyder både mini-, micro og nano SIM-kort. 

Kort sagt tilbyder vi vores kunder en let, pålidelig og skræddersyet løsning til markedets laveste priser. 

Abonnementstyper

 

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. Samlet bliver den årlige pris derfor 295 kr. det første år og 270 kr. i de efterfølgende, inkl. moms.

Hos SIM Supply er der ingen bindings-periode, men derimod tilfredse kunder.

Abonnementet kan derfor altid opsiges med 10 dages varsel op til udløb af et kvartal. Vi tilbagebetaler selvfølgelig eventuel overskydende forudbetaling.

Vores erfaringer fortæller os, at med 100 SMS'er og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man godt dækket ind med en normal alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

Skal du bruge data til din GSM alarm, så tilbyder vi forskellige pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS beskeder muliggøres også med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Vores team arbejder hårdt på, snart at kunne tilbyde vores kunder mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her