Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til IoT - GSM alarmer, varmepumper mm.
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i dit udstyr
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

eSIM – fremtidens SIM-kort bliver kortløst

Det fysiske SIM-kort som vi kender det, vil i nær fremtid blive afløst af eSIM – SIM indlejret i den teknologi du benytter (telefon, tyverialarm, varmepumpe mm.). Indtil nu er eSIM dog kun blevet installeret i et begrænset udvalg af Smartphones og tablets, men de fleste i telebranchen er enige om at eSIM er fremtiden. Bruger din tyverialarm, varmepumpe eller GPS-tracker simkort, så er det dog ikke aktuelt for dig endnu.

Indtil da tilbyder SIM Supply de billigste SIM-kort til dit GSM-udstyr, helt uden binding. Og så snart eSIM bliver aktuelt, så er vi selvfølgelig klar med de bedste SIM løsninger til vores kunder.

Se nederst for mere info om abonnementer på SIM-kort til GSM, og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.  

SIMkort og eSIM – kort fortalt

SIM – eller subscriber identity module som det står for – benyttes til at identificere en abonnent hos et teleselskab. SIM-kortet i telefoner, tyverialarmer osv., gør det således muligt for din teleudbydere at koble mobile teknologier på det mobile netværk, og sende regningerne til de rette kunder. Indtil nu har man skulle anskaffe sig et fysisk SIM-kort fra sin udbyder, for at kunne tilgå internettet og telefon-netværket, men dette ændrer sig i fremtiden.

De første SIM-kort blev lanceret på telemarkedet i 1991 i Tyskland, hvor Giesecke & Devrient solgte 300 kort til den Finske teleudbyder Radiolinja. De var på størrelse med kreditkort, og afspejlede de dengang store og klodsede telefoner, som dog både var smarte og kompakte ud fra 90’erne teknologiske målestok. Som telefonerne blev mindre og smartere, udviklede SIM-kortet sig også, og i dag menes der at være mere end 7 milliarder SIM-apparater tilkoblet det globale internet. SIM-kortene er dog blevet væsentligt mindre i mellemtiden. I 1996 kom først Mini-SIM, og senere blev disse afløst af de i dag mere velkendte Mikro-SIM i 2003 og senest Nano-SIM i 2012.

SIM-teknologien har således fulgt udviklingen i mobilteknologien, og nyeste skud fra stammen er eSIM. Fremadrettet kan man forvente, at både mobiltelefoner, tyverialarmer, varmepumper osv., vil have indlejret SIM i apparatet, så kunder ikke længere selv skal sætte et fysisk kort i deres udstyr. Indtil nu er det dog kun ganske få tablets og Smartphones der har forsøgt sig med teknologien.

 

SIM Supply har øjne på fremtiden

SIM Supply har specialiseret sig i SIM til fremtidens internet – hvad der også kaldes Iot (Internet of Things). Et internet hvor hverdagsteknologier som tyverialarmer, køleskabe, varmepumper, alle har SIM og dermed kan kommunikere med hinanden og med dig via din computer eller smartphone. Derfor følger vi udviklingen tæt, og er klar til at tilbyde de bedste SIM løsninger til vores kunder, så snart GSM-udstyr får integreret eSIM. 

Indtil da, er vi dog stolte over at kunne tilbyde vores kunder markedets bedste og billigste SIM-kort. Automatisk optankning, forbrugsoversigt, og en specialiseret kundeservice. Helt uden binding! 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og herefter 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode.

Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind, med eksempelvis en normal GSM alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

SIM Supply tilbyder også pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Der bliver snart mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her