Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GPS tracker
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i en GPS tracker
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Skal du bruge et simkort til GPS tracker? Hos SIM Supply tilbyder vi en skræddersyet løsning til markedets laveste pris!

Med en GPS tracker kan du altid finde og spore katten eller hunden når den har været på udflugt, eller din bil hvis den er blevet stjålet. For at du kan kommunikere med GPS trackeren, forudsætter det dog et simkort. Hos SIM Supply har vi derfor udviklet simkort til netop GPS tracker. 

Vi tilbyder dig markedets laveste pris, fra kun 22,50 kr./md, og vores kundeservice er specialiserede, så de kan hjælpe dig med at finde den rette løsning på dit simkort til GPS tracker. Kontakt dem endelig hvis du har nogen spørgsmål.

Ser du længere nede, finder du en oversigt over de forskellige abonnementer vi tilbyder. Og i modsætning til dit mobilabonnement er der ingen bindingsperiode!

SIM Supply - En smart løsning på et smart problem

En GPS tracker er en del af det ’smarte’ netværk, også kaldet Internet of Things (IoT). Flere og flere genstande bliver løbende ’smarte’ hvilket betyder, at de bliver i stand til at kommunikere via de mobile netværker. Dette kræver dog et simkort, men inden SIM Supply var der ingen smarte løsninger til for eksempel simkort til GPS tracker. 
Kunder var derfor tvunget til enten at benytte et gammeldags taletidskort, eller et dyrt mobilabonnement med en lang bindingsperiode. 

En GPS tracker har et lavt forbrug sammenlignet med din telefon, og derfor er den høje minimumydelse og den lange bindingsperiode på mobilabonnementer en dårlig løsning på et simkort til GPS tracker. Mange kunder har derfor tidligere valgt at benytte de noget ufleksible taletidskort. Nok er taletidskortet billigere end et mobilabonnement, men det giver ikke mulighed for at du kan holde øje med forbruget, og så kræver det manuel optankning. Derudover har de store teleudbydere været så fokuserede på de nyeste typer netværker (3G og 4G), at det det hidtil har været svært at finde simkort gearet til 2G netværket, som GPS trackere ofte bruger.

Derfor har vi hos SIM Supply udviklet et simkort til GPS tracker i samarbejde med bl.a. TDC. Hos os får du således de laveste priser, sammen med de fordele du kender fra dit mobilabonnement.  

 

Skræddersyet kvalitet til billige penge

En GPS tracker kan kun hjælpe dig med at spore dine ejendele, børn eller husdyr, hvis den har signal. Derfor har vi valgt at gå i samarbejde med TDC, for at kunne tilbyde vores kunder Danmarks største netværk. Hos os skal du derfor ikke bekymre dig om manglende signal!

Om din GPS tracker benytter sig af 2G, 3G, 4G netværket eller en kombination, og om den så skal bruge et Mini-, Mikro-, eller Nano-simkort, så kan vi hjælpe.

Hos os får du en brugerprofil på vores hjemmeside, så du kan holde dig orienteret om forbruget, og snart kan du også skifte abonnement løbende, så du altid har den billigste løsning. Vi har automatisk optankning, og der er ingen opsætning. Sæt simkortet i din GPS tracker og aktiver ved et klik på hjemmesiden. Let og overskueligt. Og i modsætning til dit mobilabonnement er der ingen bindingsperiode.

Skal du bruge hjælp til at vælge det rette abonnement, så kontakt endelig vores specialiserede kundeservice.

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Du betaler kun 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. Samlet bliver den årlige pris derfor 295 kr. det første år og 270 kr. i de efterfølgende, inkl. moms.

Hos SIM Supply er der ingen bindings-periode, men derimod tilfredse kunder.

Abonnementet kan derfor altid opsiges med 10 dages varsel op til udløb af et kvartal. Vi tilbagebetaler selvfølgelig eventuel overskydende forudbetaling.

Vores erfaringer fortæller os, at med 100 SMS'er og 60 sekunders taletid er man godt dækket ind med eksempelvis en normal GPS tracker.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

Skal du bruge data til din GPS tracker, så tilbyder vi forskellige pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor. Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS beskeder muliggøres også med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Vores team arbejder hårdt på, snart at kunne tilbyde vores kunder mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her