Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM udstyr (alarmer, varmepumper mm.)
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i dit udstyr
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Søger du et taletidskort til fx din alarm, varmepumpe eller GPS-tracker? SIM Supply tilbyder et billigere og smartere alternativ uden binding!

Før SIM Supply var de billigste simkort på markedet det ufleksible taletidskort. Den høje minimumsydelse på mobilabonnementer i tilkøb med 6 måneders binding, var simpelthen en for dårlig og dyr løsning til alarmer, pumper, GPS trackere mm. 

Som de første, udviklede SIM Supply derfor simkort specifikt til almindelige produkter, som kan tilkobles mobilnettet. Vi tilbyder en lavere pris end ved et taletidskort, og har tilsat fordelene du kender fra dit mobilabonnement. Hos os får du markedets laveste pris - kun 22,50 kr./md, og så er det uden bindingsperiode!

For overblik over abonnementstyper se nedenfor, og kontakt endelig vores kundeservice hvis du har spørgsmål.

Fremtidens simkort, i dag.

Flere af de teknologier vi benytter i vores dagligdag, bliver løbende tilkoblet de mobile netværker. For at dette er muligt kræver det et simkort. Det moderne alarmsystem kan kommunikere med både dig og alarmcentralen, varmpumpen i sommerhuset kan fjernstyres, og bilen kan spores med en GPS tracker hvis den bliver stjålet. Snart vil også dit køleskab for eksempel kunne give dig besked om lavvande på mælkehylden eller bestille nye varer af sig selv. 

Derfor har vi i samarbejde med bl.a. TDC udviklet fremtidens simkort, så kunder med sådanne smarte genstande, ikke skal nøjes med taletidskort eller dyre mobilabonnementer. Flere af disse teknologier benytter primært det lidt ældre, men meget stabile 2G netværk, men de store teleselskaber har haft øjnene rettet mod de nyere 3G, 4G og 5G netværker. Derfor har 2G simkort også været svære at få fat på. Behovet for at tænke nyt var derfor både stort og akut. 

Vi har derfor udviklet et produkt vi er meget stolte over. Skal du således bruge et Mini-, Mikro-, eller Nano-simkort så kan vi hjælpe, og det er hos os underordnet om det kommunikerer via 2G, 3G eller 4G netværket.

Vi har derfor udviklet et produkt vi er meget stolte over. Skal du således bruge et Mini-, Mikro-, eller Nano-simkort så kan vi hjælpe, og det er hos os underordnet om det kommunikerer via 2G, 3G eller 4G netværket.

Skræddersyet kvalitet – let og sikkert

For at sikre vores kunder den bedste dækning og det stærkeste signal, benytter vores simkort TDC’s og dermed landets største netværk.
Vores kunder får en unik brugerprofil, og kan således tilgå deres forbrug på en let og overskuelig måde. Snart kan vores kunder også skifte løbende mellem abonnementerne, så det altid er tilpasset forbruget. Der er automatisk optankning, så du slipper for manuel optankning som ellers er påkrævet med et taletidskort. Vores kundeservice kan altid assistere dig, og så er der ingen opsætning på simkortet. Sæt det i dit apparat, og aktiver ved et klik på vores hjemmeside. Let og overskueligt!

Ligesom med et taletidskort har vi heller ingen bindingsperiode, men i modsætning til taletidskortet så tilbagebetaler vi overskydende beløb, hvis du opsiger. Kort sagt, har vi samlet fordelene fra både mobilabonnementet og taletidskortet og skrottet alle ulemperne. Og det endda til markedets laveste priser. 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Koster 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode.

Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind, med eksempelvis en normal GSM alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

SIM Supply tilbyder også pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Der bliver snart mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her