Abonnement inkl. normalt forbrug
Specielt udviklet til GSM udstyr (Alarmer, Varmepumper mm.)
Ingen opsætning - sæt SIM-kortet direkte i dit udstyr
Ingen bindingsperiode
Automatisk fornyelse indtil opsigelse

Billig simkort – Markedets laveste priser uden binding!

Søger du et billig simkort, eventuelt så du kan koble din alarm, varmepumpe eller måske din GPS-tracker på nettet? Hos SIM Supply har vi udviklet løsninger specifikt til hvad der kaldes Internet of Things (IoT). I stedet for dyre mobilabonnementer eller rigide taletidskort, så tilbyder vi et billigt simkort skræddersyet til fremtidens internet. 

Hos SIM Supply får du et billig simkort til kun 22,50 kr./md, og så er det uden binding! For et overblik over de forskellige abonnementstyper se længere nede, og kontakt gerne vores kundeservice hvis du vil høre mere, eller har spørgsmål.

Fremtidens simkort, i dag!

Inden SIM Supply kom til verden, var det billigste simkort et taletidskort. Fordelen ved taletidskortet er selvfølgelig at der ingen binding er, men til gengæld er priserne per sms/opkald høje, der er ingen kundeservice og, og kunderne kan ikke få overblik over deres forbrug. Alternativet var et dyrt basis mobilt abonnement, med en relativt høj minimumsydelse. Eftersom flere og flere hverdagsteknologier bliver koblet på Internet of Things, er behovet for billige simkort steget. I dag er varmepumper mulige at fjernstyre, alarmer kan slås til og fra samt give besked ved uregelmæssigheder osv. Dette kræver simkort der er gearet til et lavt forbrug, men som tilbyder sikre og pålidelige forbindelser.

Derfor udviklede vi i samarbejde med TDC, et billig simkort lavet specifikt til Internet of Things (IoT). Væk er således de høje priser og lange bindingsperioder. Samtidig tilbyder vi vores kunder en unik brugerprofil, så de løbende kan danne sig et overblik over forbruget, automatisk optankning, og en specialiseret kundeservice. Snart tilbyder vi også, at man kan skifte mellem abonnementerne, skulle forbruget ændre sig. 

Let og pålideligt

For at kunne garantere vores kunder konstant dækning, indgik vi i samarbejde med landets største netværksudbyder TDC. SIM Supply kunder skal derfor ikke bekymre sig om svigtende signal. Og om dine ’ting’ benytter sig af 2G/3G/4G forbindelse, kan vi i modsætning til de fleste andre udbydere altid levere. Desuden tilbyder vi simkort i alle former og størrelser, hvad end dit behov er Nano-, Mikro- eller Mini-simkort. 

Vores billige simkort kræver desuden ingen opsætning. Du skal blot placere simkortet i dit apparat, og aktivere det ved et klik på vores hjemmeside. Lettere bliver det ikke. Abonnementet bliver automatisk fornyet indtil du afbestiller, så du slipper for manuelle optankninger, og skulle du annullere abonnementet, så tilbagebetaler vi det overskydende beløb. Og skulle det alligevel forekomme lidt uoverskueligt, så kontakt endelig vores kundeservice. De er trænede til at løse dine problemer, eller assisterer med valg af abonnement så du aldrig betaler overpris!

 

Abonnementstyper

Standard abonnementet

Koster 25 kr. i oprettelse og 22,50 kr./md. I alt 295 kr. det første år og 270 kr. årligt efterfølgende inkl. moms.

Der er ingen bindingsperiode.

Abonnementet kan altid opsiges med 10 dages varsel til udløb af et kvartal. Evt. overskydende forudbetaling tilbagebetales.

Med 100 SMS og 60 sekunders taletid (alarmopkald) er man efter vores erfaringer godt dækket ind, med eksempelvis en normal GSM alarm.

Ved evt. yderligere forbrug betales 0,20 kr. pr. SMS og 0,59 kr. pr. minut tale.

 

Abonnementer til data kommunikation

SIM Supply tilbyder også pakker med inkluderet datatrafik som vist nedenfor.

Træf dit valg under "Bestil SIM-kort" eller "Aktiver SIM-kort" (hvis du allerede har modtaget SIM-kortet).

Evt. yderligere forbrug koster 2,00 kr. pr. MB data.

MMS afsendelse er også mulig med dataabonnementerne. Prisen er 1,25 kr. pr. stk.

Der bliver snart mulighed for at skifte hurtigt mellem de forskellige abonnementstyper.

 

Priserne er alle inkl. moms.

60sek. tale
100sms
22,50kr./md.
Køb
2MB
60sek. tale
100sms
27,50kr./md.
Køb
10MB
60sek. tale
100sms
32,50kr./md.
Køb
50MB
60sek. tale
100sms
45,00kr./md.
Køb
100MB
60sek. tale
100sms
57,50kr./md.
Køb
500MB
60sek. tale
100sms
90,00kr./md.
Køb
SIM Supply bedst i test

I september 2017, gennemførte Ekstra Bladet sammen med Bolius, den hidtil største gennemgang af SIM-kort løsninger på markedet til bl.a. alarmsystemer. Konklusionen er vi stolte af, da den stemmer overens med vores ambitioner: SIM Supply er både bedst og billigst. Et SIM-Kort hos SIM Supply koster således kun 270 kr. årligt.

Fordelen ved at vælge abonnement, fremfor taletidskort til dit Alarmsystem, er at du ikke skal bekymre dig om opsætning og genopfyldning. SIM Supplys produkter er derfor udviklet i samarbejde med TDC, med fokus på at gøre det så let og sikkert for kunden som muligt.

Læs Ekstra Bladets artikel her